Uit onze referenties

Au nom de dieu

Dankzij de kwalitatieve boxsprings op de kamers kan je van een goede nachtrust genieten i n de lommerte van de kerk. In het restaurant kun je genieten van overheerlijke gerechten in een authentiek decor met comfortabele stoelen van het...

meer over dit project

Roex Seating Solutions, uw partner voor meubilair

Uw inrichting, zoveel meer dan stoelen en tafels
Bij de keuze van de inrichting van uw horecazaak, rusthuis, kantine of bedrijf komt heel wat kijken. Onze ervaring helpt u de juiste beleving te creëren. Roex Seating Solutions biedt veel meer dan stoelen en tafels, zo zijn wij ijzersterk in maatwerk tafels, banken, stofferingen en kussens.

Overal ziet u de terrassen van Roex. Wij zijn dan ook reeds jaar en dag dé terrassenspecialist in België en ver daarbuiten. Dankzij onze op maat gemaakte windschermen kunnen uw klanten een heel jaar door genieten van uw terras. Onze parasol maken het mogelijk uw terras droog, verwarmd en verlicht te houden.

Bij Roex zit u goed, dit beloven wij u
Wij onderscheiden ons in de markt dankzij onze persoonlijke aanpak. Dagelijks stellen wij alles in het werk om aan uw verwachtingen te beantwoorden en vooral om onze beloften waar te maken.
Wie voor Roex kiest kan rekenen op de meest klantvriendelijke en correcte afhandeling.

Onze beloften: kwaliteit, transparantie, snelheid en service.

Onze ambassadeurs vindt u overal
Laat u alvast inspireren door onze referenties. Wij zijn trots op iedere zaak die we mochten inrichten: van het gezellig café in het dorp tot een sterrenrestaurant of hotel, van healthcare tot leisureprojecten.

Omdat ieder project uniek is helpen we je graag verder, in onze ruime showroom of bij u in de zaak.