Roex horecameubilair, bij ons zit u goed

Roex Seating Solutions belooft u:
kwaliteit, transparantie, snelheid en service

kwaliteit: het goedkoopste is niet altijd het beste koop
Wij willen u niet de goedkoopste oplossing bieden maar wel de beste. Ons assortiment is zo uitgebreid dat wij voor iedere stijl en prijsklasse de beste oplossing kunnen bieden. Daarbij beloven wij dat u bij ons kwaliteit koopt, in ieder prijssegment. Duurzaamheid staat bij ons voorop, zowel voor onze producten als voor onze samenwerking met u, met onze partners en onze leveranciers.

transparantie: wij hebben niets te verbergen, kijk en vergelijk en wij vertrouwen erop dat u onze aanpak zal waarderen.
Onze website toont reeds onze transparante manier van werken. Bij ons geen codes of afkortingen maar duidelijke communicatie inzake merken en modellen. Waarom zouden wij u de kans ontnemen om te vergelijken? Wij zijn er immers van overtuigd dat onze correcte en transparante aanpak u meer zullen overtuigen dan om het even welke korting. Ons aanbod is immers veel ruimer dan de prijs.
Ook onze offertes zijn transparant. Geen algemeen totaal maar duidelijke eenheidsprijzen per item zodat u een eerlijk vergelijk kan maken. Wij beloven u dat wij vanaf onze eerste offerte correcte prijzen aanbieden met de garantie dat onze service top blijft.

snelheid: dankzij onze grote voorraden en ons meedenken is veel mogelijk
Wij stellen alles in het werk om de doorlooptijden tot een minimum te beperken. Natuurlijk zijn wij gebonden aan productietijden van onze leveranciers, maar door open te communiceren komt u nooit voor verrassingen te staan. En als het écht dringend is, dan zoeken wij samen met u naar een oplossing. Wij hebben immers aanzienlijke voorraden. Als het van Roex afhangt gaat geen enkele zaak te laat open!

service: ons doel = u ontzorgen
Wij denken niet alleen met u mee maar zoeken ook naar de beste oplossing én zorgen ervoor dat u alles netjes geleverd krijgt. Mooi uitgepakt en op zijn plaats. De verpakking, die nemen wij ook mee terug, zo hoeft u niet op te ruimen.
En wat met uw oud meubilair bij een vernieuwing? Niet iedereen heeft opslagmogelijkheid. Daarom helpen wij u graag een oplossing te vinden voor uw oude meubilair: stockage, verkoop of overname.
Onze grote magazijnen maakt eveneens een winterstockage van uw terras mogelijk. Klanten van Roex worden verzorgd, zoveel is zeker!
Ook na de verkoop blijven we partners. Overal kan al eens iets mis gaan, in dat geval zoeken wij samen naar de beste oplossing. Snelheid en correctheid staan ook hierbij centraal.

In onze showroom van  1.500 m2 voelt iedereen zich welkom. Bovendien blijven wij investeren in showroommodellen, zo kunnen wij een zeer uitgebreide keuze tafels, stoelen, zitbanken, terrasmeubilair tonen. Samen met ons professioneel én vriendelijk advies helpen wij u graag de juiste keuze maken.