Logistiek

Investeren in service betekent investeren in een eigen wagenpark. U heeft ze ongetwijfeld reeds opgemerkt onze vrachtwagens waarmee we onze terrassen en het binnenmeubilair uitleveren. Wij vinden het belangrijk dat de levering in eigen beheer gebeurt.

Voordelen voor de klant
U moet tevreden zijn. Daarom trachten wij steeds zo snel mogelijk te leveren en houden wij zoveel als mogelijk rekening met uw wensen. Doordat wij het transport zelf verzorgen kunnen wij alles kort opvolgen. De klant communiceert rechtstreeks met ons eigen personeel, zo kunnen wij snel inspelen op behoeften en bijsturen indien nodig. Bovendien garanderen wij ook bij de levering een perfecte service. Zo worden tafels, stoelen en terrasmeubilair uitgepakt, de verpakking wordt door ons mee teruggenomen, de banken worden perfect ge├»nstalleerd ... . Op deze manier heeft u geen zorgen.

Blijven investeren
2010 uitbreiding van ons wagenpark met een wisselbak voor onze vrachtwagens hetgeen ons mogelijk maakt om nog sneller te leveren.
2011 renovatie van ons afhaalmagazijn voor vlottere afhandeling.
2012 start vernieuwing van onze laadkades om het laden en lossen nog vlotter te laten verlopen.
2013 aankoop van een nieuwe, grotere, aanhangwagen aangekocht. Bestickering van onze kleine aanhangwagen en Transit voor het verhogen van onze herkenbaarheid.
2014 aankoop & bestickering van een verlengde Sprinter om nog meer volume te kunnen verwerken.
2015 bestickering van onze vrachtwagen in de nieuwe huisstijl aangekleed met enkele foto's van prachtige projecten. 
2016 nieuwe bestickering wagenpark