Nieuw

Ook dit jaar mochten wij jullie verwelkomen in hal 1 (stand 1412). Naar goede gewoonte pakten wij ook dit jaar uit met enkele nieuwigheden waarmee wij ons onderscheiden op de markt.
Op onze stand maakten wij duidelijk dat wij erin slagen de juiste oplossing te vinden voor uw interieur en terras ongeacht uw stijl en budget.

Outdoor
Roex is dé terrassenspecialist. Tijdens Horeca Expo stelden wij onze windschermen voor. Met Roex Screen Solutions bieden wij kwalitatieve windschermen aan scherpe tarieven. Onze windschermen worden op maat gemaakt zodat uw terras het meest rendeert. Kleur kiezen, afmetingen bepalen, personaliseren, inbouwen van (LED)verlichting ... het kan allemaal bij Roex. Om jullie klanten droog te houden bieden wij een uitgebreid assortiment parasols aan. Uw terras kan verder door ons aangekleed worden met verlichting en vloerbekleding.

Indoor
Onze stand gaf onze diversiteit weer. Van luxe, klassevolle of hedendaags restaurant / hotel tot een hippe, trendy, vintage bar waarvoor ons nieuw vintage gamma en de op maat gemaakte vintage tafels erg populair zijn. Of een eenvoudige houten stoel ... we bieden het allemaal aan.
Ook dit jaar illustreerde onze stand dat Roex staat voor het creatief meedenken met de klant en het creëren van de juiste beleving. Dit dankzij verlichting, wandbekleding, vloerbekleding, maatwerk banken, de beste bekledingen, toogafwerkingen en nog veel meer.

Wij danken jullie voor de positieve reacties! Tot volgend jaar.