Typisch cafémeubilair, trendy inrichting van de bistro, degelijk brasseriemeubilair, stijlvolle designmeubels voor het betere restaurant of functioneel meubilair voor de feestzaal … ons uitgebreid aanbod omvat het allemaal. Dankzij een ruime keuze stoffen en (kunst)leders personaliseren wij uw interieur. Wij vergeten ook de details en het maatwerk niet, de beleving wordt immers gecreëerd door het totaalplaatje.

Het welzijn van de medewerkers wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Daarom denken wij graag “out of the box” bij de inrichting van een gezellige bedrijfskantine, aangename vergaderruimte of inspirerende werkruimte. Omdat de eerste indruk belangrijk is bieden wij eveneens oplossingen voor de aankleding van het onthaal.

Al jaar en dag is Roex dé terrassenspecialist van België. Samen met de markt is ook ons aanbod geëvolueerd. Vandaag zijn wij uw partner voor een duurzame totaalinrichting van uw terras: windschermen, professionele parasols, verwarming, verlichting én meubilair. Wij onderscheiden ons in de markt door de volledige installatie van uw terras te verzorgen.

Het onderwijs is de laatste jaren enorm geëvolueerd. De scholen waar de student en leerkracht met hun wensen de uitgangsbasis vormen voor nieuwe ideëen inzake catering en netwerking zoeken naar creatieve oplossingen. Voor hen is Roex de ideale partner voor de inrichting van kantines, netwerkruimtes, leraarslokalen … .

In de vrijetijdssector zijn wij een gevestigde waarde. Jaar en dag zijn wij partner van diverse sportclubs waar onder KRC Genk. Maar ook vakantieparken, golfclubs, … maken graag gebruik van onze ervaring om hun clubhuis, kantine of restaurant in te richten om polyvalent inzetbaar te zijn.

Een van onze bedrijfswaarden is onze persoonlijke aanpak. Zorginstellingen waar kwaliteit, service en de patiënt centraal staan doen daarom graag een beroep op onze flexibiliteit en extreem hoge kwaliteitsnormen. Samen met hen doorlopen wij het traject van A tot Z om tot de beste oplossing te komen. Naast het estethische krijgt de ergonomie en de onderhoudsvriendelijkheid extra aandacht. Dit leidt tot een onderscheidende inrichting van de betere zorginstellingen.

ROEX BVBA

Industrieterrein Teutelberg
Meerkensstraat 24
3650 Dilsen-Stokkem
T +32 89 79 12 57
F +32 89 79 12 58
E info@roex.be

 

SHOWROOM

OPENINGSUREN
ALLEEN OP AFSPRAAK
maandag - donderdag
9.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

vrijdag
9.00 - 12.00 & 13.00 - 16.30