UNIEK

Zoals een vingerafdruk is ieder project uniek. De inrichting omvat meer dan tafels en stoelen.
Inrichten is beleving creëren. Beleving is persoonlijk.
Maatwerk is daarom onze standaard.
Op maat betekent bij ons niet duurder, maar wel de beste oplossing.
Wij doen zoveel meer dan het verschuiven van dozen.
Producten worden door ons gepersonaliseerd.

Hoe wij dat aanpakken?

  • Wij beginnen met de tijd te nemen om naar u te luisteren.
  • Wij bieden veel meer dan tafels en stoelen: maatwerk kussens en banken, schrijnwerkerij, verlichting …
  • Uw meubilair wordt uniek dankzij een gigantisch aanbod aan bekledings- en afwerkingsmogelijkheden


Zo garanderen wij u dat wij de juiste sfeer kunnen creëren.

Ook onze werkwijze is uniek!

Wij gaan niet met een verkopersmentaliteit, maar wel met passie aan de slag bij het creëren van interieurs en terrassen.

Bij ons vind je geen functietitels of hiërarchie maar een team dat er samen naar streeft het de klant zo comfortabel mogelijk te maken.

Dat team bestaat uit straffe mannen die uw goederen in perfecte staat, op de juiste plaats én op het afgesproken tijdstip afleveren. 

 

TRANSPARANT
 
In alles wat wij doen streven wij ernaar een open boek te zijn. Op onze website vindt u duidelijke omschrijvingen en veel informatie. Geen codes, geen wijziging van namen, geen fictieve merken, … . Kijk en vergelijk!

Oh ja, vanzelfsprekend verdient ons maatwerk ook een plaats op onze website. De productie in eigen ateliers of door onderaannemers benoemen we onder de rubriek Seating Solutions en Screen Solutions. Deze rubriek is eigenlijk eindeloos en wordt mee bepaald door u, als eindklant of als architect, wij maken bijna alles

Ook onze prijszetting is transparant. Onze prijzen worden bepaald door uw keuze in afwerking en de hoeveelheden. Onze offerte is maatwerk.

Voor Roex kiest met niet alleen voor het aanbod maar zeker voor onze onderscheidende aanpak.

Wij beloven correcte prijzen voor alle partijen. Wat heeft u aan de scherpste prijs als dit ten koste gaat van service, kwaliteit of de belofte om uw project tijdig en correct af te handelen?

Wij komen onze beloftes na.


Wij zijn heel tevreden over de hele mooie meubels, de correcte facturatie, de fijne levering en stiptheid! Vanaf nu zijn wij vaste klant!

Dank je wel!

Groeten,

Jan Bex (De Paardenstallen) 

4SEASONS

4 seizoenen optimaal zitcomfort zowel binnen als buiten,
daar staat Roex voor.

Wij zijn al jaar en dag gekend als dé terrassenspecialist. Ook al doen wij meer interieurprojecten dan terrassen toch is deze titel nog steeds terecht. Uniek is immers onze totaalaanpak van uw terras. Een Roex terras wordt niet alleen in de zomer gebruikt maar gedurende 4 seizoenen.
Professionele parasols houden het droog, ingebouwde verlichting en verwarming verlengen het zomerseizoen zeker in combinatie met de volledig op maat gemaakte windschermen.
Hier komt de sterkte van onze mannen optimaal tot uiting. Uniek zijn wij inzake het inbouwen van parasols, plaatsen van windschermen in combinatie met een uitgebreid gamma terrasmeubilair van hoge kwaliteit.

Wil je het terras niet gebruiken tijdens de wintermaanden. Overweeg dan zeker een winterstockage in onze 4.000 m2 grote magazijnen. Niet alleen staat het terras veilig opgeborgen, bovendien wordt dit volledig nagekeken en eventueel hersteld. Onnodig te zeggen dat deze goede zorgen de levensduur van uw terras verlengt. Een service die wij graag aan onze klanten verlenen.


naar krantenartikel

FULL SERVICE
 

Wij investeren jaarlijks in ons wagenpark. Je hebt ze ongetwijfeld al gezien de vrachtwagens en bestelwagens die dagelijks rondrijden. Ze zijn bestickerd met mooie projecten waar we trots op zijn. Maar dat is niet het belangrijkste. Waar het ons om gaat is dat wij onze klanten een onderscheidende service kunnen garanderen door zelf te leveren.

Waarom is dit belangrijk voor u als klant?

Onze voertuigen zijn ingericht om meubilair te transporteren, het risico op beschadigingen is bijgevolg bijna onbestaand.

De levering gebeurt door onszelf, mannen die de goederen zelf gemonteerd hebben, met andere woorden productspecialisten. Naast hun zorgvuldigheid is het prettig dat zij uw vragen kunnen beantwoorden. Geen anonieme derde, maar full service van Roex tot bij de aflevering (en nadien).

Wij doen meer dan het verplaatsen van dozen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes op zijn plaats staat wanneer wij vertrekken. De verpakking wordt mee teruggenomen. Klaar voor de opening!

Een dure service? Natuurlijk niet, bij ons is uw bestelling vanaf een beperkt aankoopbedrag all inclusive.
Vergeet ook niet dat wij letterlijk ver gaan voor onze klanten. Als de deadline krap is zijn wij bereid zelf naar onze leveranciers te rijden om de goederen tijdig beschikbaar te hebben. Als het van Roex afhangt gaat geen enkele zaak te laat open. Natuurlijk kunnen wij niet toveren. De meeste goederen hebben een productietijd die gerespecteerd moet worden, op tijd bestellen blijft daarom de boodschap. Maar als de tijd krap is zijn wij meestal creatief genoeg om een oplossing te bedenken. Sneller dan Roex, dat is moeilijk te vinden.DUURZAAM
 
Is uw inrichting verouderd en aan vernieuwing toe? Dan zijn wij de ideale partner. Niet alleen omdat wij op een uitzonderlijk servicegerichte manier zorg dragen voor de nieuwe inrichting maar ook omdat wij meer doen voor onze klanten. Waar anderen meubilair verkopen en dozen verplaatsen bieden wij oplossingen. Ook voor het oude meubilair. Een overname, een stockage, een verkoop voor jullie … Wij denken mee met onze klanten en zoeken samen naar de beste oplossing voor alle partijen.
Op deze manier geven wij meubilair een tweede kans. Want niet iedereen heeft het budget voor nieuw meubilair. Of misschien ben je juist op zoek naar gebruikte, vintage items. Met meer dan 4.000 m2 magazijnen hebben wij meer dan voldoende plaats om een uitgebreid assortiment tweedehands meubilair aan te bieden.

ROEX BVBA

Industrieterrein Teutelberg
Meerkensstraat 24
3650 Dilsen-Stokkem
T +32 89 79 12 57
F +32 89 79 12 58
E info@roex.be

 

SHOWROOM

OPENINGSUREN
ALLEEN OP AFSPRAAK
maandag - donderdag
9.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

vrijdag
9.00 - 12.00 & 13.00 - 16.30